De leerlingenraad is op zoek naar jou!

Ank MinkmanAlgemeen

Ben jij enthousiast en kritisch en wil jij kunnen meepraten over veranderingen binnen de school en het onderwijs? Dan is lid worden van de leerlingenraad echt iets voor jou! Vandaag verschijnen de vacatures op de schermen, op Magister en op het mededelingenbord van de leerlingenraad bij de leerlingenkluisjes. Kom jij ons versterken? 

llr-b1Stuur dan een mail met je naam, je klas en een korte motivatie naar leerlingenraad@emmauscollege.nl. We laten zo snel mogelijk iets van ons horen.

Nog even op een rijtje waarom het zo belangrijk is dat alle jaarlagen in de leerlingenraad zijn vertegenwoordigd. Als raad kunnen wij voorstellen aan de schoolleiding doen voor

> aanpassingen van de schoolregels 
> aanpassingen op school 
> veranderingen in de manier van lesgeven 
> goede doelen acties
> optimalisering van de samenwerking tussen de verschillende commissies

Verder geven we leiding aan de feestcommissie en organiseren we leuke acties.  

Als jaarlaagvertegenwoordiger leer je veel nieuwe vaardigheden die goed van pas komen in je verdere leven. Je leert vergaderen, onderhandelen en activiteiten te organiseren. Bovendien is een rol in de leerlingenraad een goede aanvulling op je CV, omdat extra activiteiten steeds belangrijker worden bij de selectie voor je vervolgopleiding. 

Dus aarzel niet en geef je op! Want samen maken we het verschil!

De leerlingenraad